Adaugă cazare
  • Nu aveți marcaj.

Lista dvs. de dorințe:înregistrări 0

Conectare

Unde mergem in vacanta in pandemie???

Incepand de prin ianuarie se vorbea de noua pandemia, generata de virusul Covid-19. Pe atunci nu prea ne puneam problema sa ne amanam vacantele, ba unii isi faceau rezervari pentru cazari in lunile de vara, intartati de preturile bune la biletele de avion sau cazari. Azi insa lucrurile s-au schimbat. Dar parca tot am vrea sa plecam in vacanta. Asa ca intreabarea e: unde mergem in vacanta in timpul pandemiei ca sa diminuam la maximum riscul de a fii printre victimele noului visrus?

Delta Dunarii, prima solutie care imi vine in minte

Nu intrebati de ce, dar chiar asa e. Delta a fost prima destinatie de vacanta in timp de pandemie care mi-a venit in minte. Asta pentru ca a fost dragoste la prima vedere. Si apoi parca o vizit in Delta trebuie sa fie una intima. Sa fii doar tu si ea. Bine hai, si a ta pereche. Nu ma vad plimnadu-ma prin pe lacurile  deltei cocotat pe barcile alea cu cate 20-30 de turisti, toti cu telefoanele in mana. Prefer intimatatea unei plimbari cu barca condusa de nea Boros (mare om, mare caracter). Prefer sa cotrabai prin canalele Deltei Dunarii, in care atunci cand crezi ca ai vazut totul, Delta reuseste sa te mai susprinda odata. Da, sigur Delta Dunarii e o destinatie in perioada asta de pandemie.

Delta Dunarii

Durau, o destinatie care m-a surpins

Daca ar fi sa aleg un alt loc, pentru situatia in care ne aflam, as alege Durau. Da, stiu. Nu e valea Prahovei, nu e Maramures, nu e “pa fite”. Cand am fost acolo, am avut impresia ca ceasurile s-au oprit. Toata lumea era … pe slow motion (desi eram inca in Moldova). Toata lumea se stia cu toata lumea, turistii erau putini si veniti pentru a scapa de tumultul orasuelor. A fost un week-end din ala in care (stiu ca ati tot auzit expresia) chiar iti reincarci bateriile.  Cred ca ar fi un buna destinatie pentru vremurile astea.

Pe acelasi palier ar fi Slanic Moldova, unde iar am avut parte de un week-end linistit. Nu cred ca sunt multi turisti in perioada asta prin statiunile asta, deci e usor a respecta regulile de distantare impuse de autoritati.

Voi ce destinatii ati alege, astfel incat sa fiti in siguranta in aceste vremuri? lasati in comentarii destinatiile la care v-ati gandit, poate dati idei si altora.

Postare anterioară
Cum iti alegi cazarea?

Adauga comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță cu noi.

0
Închide

Cosul tau