Adaugă cazare
  • Nu aveți marcaj.

Lista dvs. de dorințe:înregistrări 0

Conectare

Termeni şi condiţii

PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.

CazareOriunde.ro este dezvoltat, detinut si intretinut de PFA ZLATE IONEL, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J17/6783/06.06.2014, Cod Unic de Inregistrare 33254714.

TERMENI

Site – www.CazareOriunde.ro

Detinator site – PFA ZLATE IONEL

Utilizator – toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc informatiile site-ului www.CazareOriunde.ro, indiferent de motiv .

Termenii de “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si Conditii” sunt utilizati pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

TERMENI GENERALI

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.CazareOriunde.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.CazareOriunde.ro (denumita in continuare “Site-ul” si/sau “CazareOriunde.ro”) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare “Serviciile CazareOriunde.ro”) si are valoarea unei conventii incheiate intre PFA ZLATE IONEL, in calitatea sa de detinator si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor CazareOriunde.ro, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-urile sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile CazareOriunde.ro (denumita in continuare “Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acestea si/sau utilizarea Serviciilor CazareOriunde.ro, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Site-ul CazareOriunde.ro este pur informativ, PFA ZLATE IONEL nu este si nu acţionează ca un operator de turism şi nu face rezervări. Informaţiile prezente la CazareOriunde.ro nu constituie un contract şi nici o ofertă directa de servicii către public. Eventuale cereri de informatii vor fi trimise, in urma unei cereri fara nici o obligatie pentru client, direct catre responsabilii respectivei pensiuni prezente in CazareOriunde.ro si care vor continua in mod direct relatia cu potentialul client. PFA ZLATE IONEL se considera absolut straina de procesul de rezervare si nu este raspunzatoare de eventuale cosecinte ce pot deriva din raportul intre client si pensiunile respective ale caror informatii sunt prezente pe site-ul www.cazareoriunde.ro.

Orice furnizare de informatii se va face voluntar de catre solicitanti fara a crea obligatii siteului sau PFA ZLATE IONEL in ceea ce priveste datele transmise, pentru care clientul este direct raspunzator in momentul aderarii si publicarii unei pensiuni, administratorul siteului pemitandu-si moderarea informatiilor si/ sau eliminarea unor informatii care nu corespund politicii siteului.

Zona site-ului rezervata pentru pensiuni si agroturisme este pusa la dispozitie de catre PFA ZLATE IONEL pentru a permite publicarea de informaţii referitoare la respectivele structuri de cazare. PFA ZLATE IONEL primeşte aceste informaţii direct de la managerii structurilor de cazare sau le selecţioneza si extrage de pe site-uri publice şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi acurateţea informaţiilor publicate. Informaţiile publicate pe acest site pot conţine uneori informaţii inexacte sau erori tipografice. Periodic, informaţiile şi aspectul site-ului pot suferi modificari substanţiale.

Site-ul CazareOriunde.ro contine link-uri către site-uri externe. Aceste link-uri vor fi oferite ca simpla referinţă; PFA ZLATE IONEL este complet straina de conţinutul acestor site-uri, nu supune controlului astfel de site-uri şi nu îşi asumă nicio obligaţie de a verifica respectivele site-uri.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PFA ZLATE IONEL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori. Utilizatorii sunt informati ca datele personale furnizate de catre ei sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre PFA ZLATE IONEL a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica. La optiunea Utilizatorilor ei furnizeaza unele date personale ale lor pentru a isi crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre PFA ZLATE IONEL. In momentul crearii contului Utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Serviciile CazareOriunde.ro prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii inteleg si sunt de acord ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciile CazareOriunde.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor., pe care o vor trimite prin posta la adresa PFA ZLATE IONEL, Loc. Mihail Kogălniceanu, Galati sau prin e-mail la adresa office@cazareoriunde.ro.

MATERIALELE SI INFORMATIILE ACCESIBILE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin PFA ZLATE IONEL si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site-uri si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-uluide catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al PFA ZLATE IONEL si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre PFA ZLATE IONEL. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. PFA ZLATE IONEL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a Continutului Site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de corespondenta a PFA ZLATE IONEL, sau prin e-mail la office@cazareoriunde.ro. Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site-uri isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site-uri, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea PFA ZLATE IONEL, ci numai raspunderea persoanelor respective.

CONCURSURILE

Utilizatorii care participa la concursurile organizate de PFA ZLATE IONEL sunt obligati sa respecte pe deplin acesti Termeni si Conditii precum si regulamentul impus fiecarui concurs. Modificarea datelor personale in timpul desfasurarii concursului, schimbarea de identitate, cedarea sau vanzarea premiilor catre terti, detinerea de conturi multiple in vederea cresterii sanselor de castig sunt interzise. Orice incalcare a acestor termeni sau a regulamentului duce la descalificarea concurentului, in unele cazuri la blocarea accesului participarii la concursurile viitoare sau chiar stergerea contului din CazareOriunde.ro.

LIMITAREA RASPUNDERII

PFA ZLATE IONEL nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site-uri, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. PFA ZLATE IONEL va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site-uri si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, PFA ZLATE IONEL nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre partenerii comerciali ai PFA ZLATE IONEL si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe PFA ZLATE IONEL pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului. Pentru caz de forta majora,PFA ZLATE IONEL si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al PFA ZLATE IONEL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe PFA ZLATE IONEL si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciilor CazareOriunde.ro sau orice alt aspect relationat Serviciilor CazareOriunde.ro.

MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

PFA ZLATE IONEL are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site-uri sau de Serviciile CazareOriunde.ro ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-uluisi/sau utilizarea in orice mod a Serviciilor CazareOriunde.ro.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-uluisi ale PFA ZLATE IONEL, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

0
Închide

Cosul tau