Adaugă cazare
  • Nu aveți marcaj.

Lista dvs. de dorințe:înregistrări 0

Conectare

Despre CazareOriunde

Cazare Oriunde

Te ajutam sa iti dezvolti afacerea la preturi corecte.

Cazare turisti in Romania
Cazari oriunde in Romania

Despre noi

CazareOriunde.ro este un proiect ce vine atata in intampinarea proprietarilor de unitati de cazare, cat si a turistilor.

Astfel, toti cei ce detin o unitate de cazare pe teritoriul Romaniei, pot deveni partenerii nostrii si se pot bucura de avantajele colaborari cu noi.

Daca insa esti in cautarea unei cazari, poti solicita rezervare pe cazareoriunde.ro direct catre proprietarul cazarii alese de tine. Iti recomandam pentru o gestionarea mai buna a rezervarilor, sa iti faci cont  de utilizator pe site-ul nostru.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta telefonic, pe email sau cu ajutorul retelelor sociale. Gasiti toate detaliile pe pagina noastra de CONTACT.

CUM FUNCŢIONEZĂ!

Dacă esti turist in cautarea unei cazări

01

Cauta cazarea

Cauta pe site cazarea care ti se potriveşte. Verifica condiţiile de cayare si opiniile altor turisti. Te poti inregistra ca turis, pentru a putea salva si  administra rezervarile mai uşor.

02

Solicita rezervare

Foloseşte formularul "Solicită rezervare" atunci cand ai găsit cazarea dorită. Trimite proprietarului informaţii cât mai amănunţite despre ce anume doreşti.

03

Aşteaptă confirmarea

Aşteaptă sa fii contactat de proprietar pentru a-ţi confirma solicitarea. La sfârşitul vacanţei lasă un review despre cazare pentru următorii turişti ce vor dori să popeasca la aceeasşi unitate de cazare.

Dacă esti proprietarul unei unităţi de cazare.

01

Înregistreză-te

Foloseste butonul Conectare si inregistreză-te pe site. Verifică-ţi emailul pentru a confirma inregistrarea. Acum te poţi loga pe CazareOriunde.ro

02

Adaugă o proprietate

Adăuga propria unitate de cazare. Ai 30 de zile sa testetyi GRATUIT site-ul nostru-Urmăreşte statisticile, promovează cazarea pentru mai multe vizualizări.

03

Fii ospitalier

Primeşte-ţi clienţii şi ai grijă ca ei să se simtă bine. Roagă-i ca la finalul sejurului sa îţi lase o recenzie, astfel încât să poti atrage mai mulţi turişti.

0
Închide

Cosul tau