Adaugă cazare
  • Nu aveți marcaj.

Lista dvs. de dorințe:înregistrări 0

Conectare

Cum iti alegi cazarea?

De fiecare data cand trebuie sa pleci in vacanta sau intr-o mica escapada, cred ca unul dintre punctele cele mai importante pe care trebuie sa le bifezi, este alegerea cazarii. Si chiar nu e usor deloc. Asta pentru ca exista foarte multe variante si optiuni.

Alegi cazarea din timp sau o lasi pe ultima saptamana?

Cei foarte organizati isi aleg cazarile cu pana la un an inainte. Asta si pentru ca in majoritatea cazurilor obtin discounturi importante. Si sunt sigur ca aleg ceva pe gustul lor, majoritatea optiunilor fiind disponibile. Cred ca asa ar trebui. Sa alegi pe indelete fara sa te grabesti, sa studiezi bine ofertele si sa tii cont de opiniile celor ce deja au vizitat unitatea de cazare. Poti trimite chiar un avans daca unitatea iti inspira incredere. Iar daca cumva gasesti disponibila optiunea de “Anulare gratuita” cu ceva timp inainte de ziua sosirii, atunci chiar ai noroc. Nu toti sunt atat de prevazatori. Mai sunt o categorie de turisti care nu pun chiar foarte mare pret pe cazare. Important spun ei, “sa aiba unde sa puna capul jos”. Nimic rau in asta, ba chiar e un mic spirit de aventura si nu de multe ori s-a intamplat sa nimereasca unitati de cazare pe care mai apoi le-au trecut la favorite. Nu nimic mai adevarat ca ei sunt si cei mai expusi la a fi dezamagiti de locul unde vor trebui sa se cazeze. Ba nu citesc pana la capat conditiile de cazare, ba isi dau seama ca nu au observat lipsa unei anumite facilitati, etc. Acum, nimeni, niciodata nu putea sti ce se poate intampla, oricat de organizat esti.

Hotel sau pensiune? Apartament sau casuta?

Asa cum am spus alegerea cazarii este dificila pentru ca exista foarte multe optiuni. Asta pentru ca in ziua de azi poti gasi intr-o pensiune, vila sau cabana confortul, luxul si serviciile pe care credeai ca doar la un hotel le vei gasi. In ultimii ani, proprietarii de pensiuni, vile, cabane, etc au investit enorm. S-au inspirat de la cei de peste hotare si unii dintre ei au reusit sa puna la punct adevarate oaze de relaxare. La astfel de proprietati totul e mai “ca acasa” si sunt in general preferate de familii ce au copii sau tineri ce pun mai mult accent pe un pret bun, atunci cand aleg cazarea. Nu-i nimic mai adevarat ca unele pensiuni au ajuns sa aiba preturi mai mare decat a hotelurilor, dar asta e alta discutie, pe care o vom aborda separat. Acum, nici hotelieri nu au stat degeaba. E drept ca nu toti. E ceva mai greu sa administrezi un hotele cu 100 de camere decat o pensiune cu 10 camere, dar tot trebuie sa il administrezi. Marea problema care a ramas in ceea ce priveste hotelurile sunt serviciile oferite. Nu in toate cazurile, dar sunt mai des intalnite ca in cazul pensiunilor, cabanelor etc. Pentru cei ce prefera insa luxul si adora sa fie serviti, atunci hotelul va fi mereu prima optiune. Si nu e nimic rau in asta. Insa aici chiar cred ca alegerea trebuie facuta din timp si doar dupa ce ai studiat indeaproape opiniile celor ce au trecut prin unitatile de cazare pe care ai pus ochii. As fi curios sa stiu, cum iti alegi tu cazarea. Ce conteaza cel mai mult pentru tine: curatenia, serviciile oferite, facilitatile, gazdaaaa? La ce te uiti cand iti alege locul de cantonament pe perioada vacantei. Lasa-mi raspunsul tau mai jos in comentarii.
Următorul mesaj
Unde mergem in vacanta in pandemie???

Adauga comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță cu noi.

0
Închide

Cosul tau