Adaugă cazare
  • Nu aveți marcaj.

Lista dvs. de dorințe:înregistrări 0

Conectare

Descriere

Pensiunea Lia va pune la dispozitie cazare, tv, frigider, bucatarie, baie, foisor, gratar, telefon…si o minunata gazda mereu zambitoare! ..
Manastirea Barsana este un loc cum rar este intalnit pe teritoriul Romaniei, merita vazut vara, cand se poate asemana fara modestie „rai” pe pamant!!!

Exista nenumarate atractii turistice (Plimbare cu Mocanita pe Valea Vaserului, Cascada Cailor, izvorul Bistritei Aurii, Pietrosu cu rezervatie naturala, Parc National, degustari de apa minerala – borcut si multe altele). Deasemenea se pot organiza plimbari si excursii: – Muzeul Satului din Sighetu Marmatiei; inchisoarea victimelor comuniste Memorialul Durerii Sighetu Marmatiei; Cimitirul Vesel Sapanta; Valtoarea si Cazanele de fiert tuica stil maramuresean din Vadu Izei; Viseu de Sus – plimbare cu mocanita pe Valea Vaserului; biserica veche din lemn de la Ieud construita in anul 1300; statiunea Ocna Sugatag-tratamente antireumatice in bai saligne (reumatism); partia de ski Cavnic. In drum spre partiile de ski puteti vizita Biserica din lemn de la Budesti, construita in anul 1600, unde se afla expusa camasa de zale a lui Pintea Viteazul; Sacel – atelierul de olarit cu o veche traditie maramureseana… iar datorita locului mirific dat de muntii dimprejur veti avea parte de o vacanta de neuitat.

Galerie imagini

Promo Video

Camere disponibile

100.00 LEI / noapte

Camera double

Max oaspeți: 2 persoane

Localizare (trebuie sa acceptati Politica de confidentialitate, pentru a vedea harta)

Solicită rezervare

Peste 18 ani
+
-

Clasificare
3 margarete
Număr camere
3

Contact

Adăugați recenzia

E-mailul dvs. este în siguranță cu noi.
Curăţenie
Servicii
Raport pret/caliate
Locaţie
10.0 Scorul dvs
Adauga poze

0
Închide

Cosul tau